Jane Hedqvist JH’s Hälsa & Harmoni

Diplomerad massör & Spa-Terapeut

Jane Hedqvist

Lite om mig

Hej, jag heter Jane Hedqvist och jag startade upp mitt företag som utbildad massör- och spaterapeut sommaren 2011. Är också undersköterska och vattenledarinstuktör. Mitt mål är att Ni som besöker mig, vill jag hjälpa, lindra era besvär, känna lugnet, hämta ny kraft och energi, koppla av och njut.

Unna Dig lite Egen tid med en skön avkopplande behandling samtidigt som Du investerar Dig själv och Din kropp att MÅ BRA.

Utbildningar

Jag utbildade mig inom friskvård på Valjeviken i Sölvesborg.  Har också utbildat mig inom Kinesiotejp & Idrotsstejp samt Andumedic (Andulationsbädden), vattenledarinstruktör m.m.

INTYG

Kinesiotejp & Idrottstejp

26/27  maj 2018

Andumedic 3

November 2020

Jane Hedqvist JH´s Hälsa & Harmoni

Jane Hedqvist Diplom Andumedic 3